På vikiallo’s stand glæder vi os til at vise dig de mest kreative løsninger inden for grafisk kommunikation. Uanset om det er i store eller små formater, på papir, emballage, folier, tekstiler eller gadgets – Du vil opleve løsninger til det hele på vikiallo’s stand! Eksempelvis kan du se sidste nyt inden for SUMMA F-skæreborde, og hvordan du med det let kan lave både gennemskær og fals i en enkelt arbejdsgang.

Kom også og mød Jonas fra YelloTools. Han vil demonstrere de sidste nye værktøjer og de værktøjer som kan hjælpe dig i din produktion af skilte, print og wrapping.

Gå heller ikke glip at de nyeste storformatprintere fra Roland og EPSON, med farvekonfigurationer der får dig til at tabe næse og mund. Vi viser selvfølgelig også printmedier og står klar til at kunne give dig råd og vejledning om hvilke løsninger der passer bedst til dine behov.

– Vi glæder os til at se dig. Velkommen! Lyder det fra medarbejderne hos vikiallo!

 

Vikiallo præsenterer udstyr til kreative løsninger