Den nye Matrix Metallic™ er udviklet til at tilføje flotte metaleffekter på dine digitale tryksager på en lang række papirtyper – nu også de ubestrøgne.
 
Ligesom de øvrige Matrix-modeller, har Matrix Metallic ™ pneumatiske valser med termostatisk temperaturstyring. Det tunge, jævne tryk og den nøjagtige varme sikrer ensartede resultater og minimerer spild. Den nemme betjening af Matrix Metallic ™ er fuldt optimeret til at arbejde bedre med ubestrøgne papirtyper, og udvider udvalget af lækre papirkvaliteter, der kan bruges med digitale folier.
 
Matrix Metallic ™ er et modulopbygget system, hvilket betyder, at det for eksempel er fuldt kompatibelt med Matrix Omniflow ™ Deep Pile Feeder. Feederen tillader, at 700 ark papir kan stables, så de automatisk indføres i matrixen og frigør en operatør.
Den nye Matrix Metallic™ er udviklet til at tilføje flotte metal effekter på dine digitale tryksager på en lang række papirtyper – nu også de ubestrøgne.

Kom og hør mere og få en demo – bestil evt. tid forinden hos Printtech.

Printtech har en ”metallic”-Danmarkspremiere på stande