Display Graphics Supply demonstrerer begge messedage på deres stand DTG tekstilprinteren Epson SC-F2100. Den printer direkte på T-shirts, poloshirts, sweatshirts, babytøj, indkøbstasker og andre bomuldsartikler. 

– Vi viser dig hvor let den er at betjene, og den kan snildt producere et enkelt produkt eller de helt store antal produkter. 

– Og SC-F2100 er blevet endnu bedre end forgængeren (F2000). Den vedligeholder printhovedet langt bedre, og der er kommet en bedre blækcirkulation. Epson-printerne har generelt den fordel, at Epson både udvikler og producerer printhoveder såvel som blæk på egne fabrikker. Det betyder, at de to ting er udviklet til hinanden hvilket sikrer det bedste resultat samt sikkerhed for en lang levetid på din printer.

Når der skal printes på mørke tekstiler, skal materialet først primes. Dette vises på medbragte primer-maskine fra Schulze.

Kom og få en oplevelse.  Måske får du lyst til at udvikle din forretning til også at tilbyde DTG print! Teamet hos Display Graphics Supply glæder sig til at møde dig og din virksomhed på stand 3807.

Tekstilprinter til mindre og større serier