Vind 100 stk. økologiske bomuldsposer til dit næste event med print af dit motiv!
FLYERALARM fra Würzburg i Sydtyskland er ét af Europas største onlinetrykkerier inden for B2B-området. Med fokusering på puljetryk har FLYERALARM gjort en stor indsats for at være miljøvenlig, bæredygtig og produktiv mht. offset- og digitaltryk, fortæller virksomheden. På det seneste har FLYERALARM arbejdet på at anvende disse læringer til tekstiltryk.
– I dag har virksomheden én af Europas største maskinparker til tekstiltryk og serigrafisk tryk. Serigrafisk tryk giver stærke farver og et flot resultat. FLYERALARM giver dig muligheden for at vinde 100 stk. økologiske bomuldsposer til dit næste event med print af dit motiv. Kom og mød vores nordiske team på Sign, Print & Pack messen i Odense for at få en snak om jeres muligheder og deltag i konkurrencen på messen, lyder opfordringen fra FLYERALARM.

Konkurrence: Skab synlighed sammen med FLYERALARM